1 decembrie 2014, la Târgu Jiu

De Ziua Națională a României, gorjenii si targujienii sunt asteptati cu un concert de muzica usoara si unul de colinde, la degustarea a 2000 de porții de fasole cu cârnați, dar si sa asiste la aprinderea iluminatului ornamental de Sarbatorile de Iarna, la o expozitie de fotografie, la deschiderea Targului de Moș Nicolae, precum si la parade militare cu torțe aprinse si la depunerea de coroane in cinstea eroilor.

1 decembrie 2014 program targu jiu

La ora 10:00 va avea loc ceremonialul militar, discursurile autoritatilor locale, depunerea de coroane si defilarea Garzii de Onoare.

Va urma deja traditionala gustare de fasole cu carnați, care va fi organizata la un restaurnat din oras, in organizare si alimente fiind investita suma de 27000 lei.

Tot pe 1 decembrie 2014 va fi inaugurat si Târgul de Mos Nicolae, la care vor participa 30 artizani populari si mesteri din 8 judete, ce vor expune in special ornamente in spiritul Crăciunului. Elevii si profesorii de la Scoala Populara de Arta vor participa de asemenea la manifestari, prin evenimente culturale şi folclorice.

Va urma un concert de muzica usoara in Piata Prefecturii, iar seara va fi aprins iluminatul ornamental de Sarbatori, urmat de retragerea cu torțe a Armatei si un spectacol de muzica populară si colinde, susținut de artiștii de la Doina Gorjului.

Si la Rovinari vor fi pregatite pentru 1 decembrie 2014 zece mii de sarmale şi două mii de porţii de fasole cu cârnaţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.