1 mai 2014, în Dumbrava Drăgoeni

Pe 1 Mai este organizată in Dumbrava de la Drăgoeni petrecerea câmpeneasca de Ziua Muncii. Pe lângă mici, gratare si băuturi reconfortante, Doina Gorjului va sustine un recital de doua ore de muzica și dansuri populare, începand cu ora 14:00, după o oră de muzică de promenadă, prezentat de Fanfara Armonia.

Autobuzele Transloc vor avea rute spre Dumbrava Dragoeni chiar si la fiecare 6 minute, atunci cand este intervalul orar mai aglomerat.

1 mai 2013 - Imagini padure dumbrava Dragoeni Dragoieni balci 17

Odata cu inceperea minivacanței, distractia nu se va incheia la Drăgoeni, fiind urmata de petrecerea câmpenească de la Preajba, in weekend, pe 4 mai 2014. Asadar, in acest an, distractia de lângă Poiana Narciselor nu se mai organiza la o saptamana intarziere după cea de la Dragoeni. La Preajba vor avea loc si concursuri sportive ( ciclism, cross, buggy ) şi de degustare a băuturilor din struguri locali.

Preajba

Pentru Preajba au fost alocate pe 4 mai 2014 un numar de 10 autobuze Transloc.

De remarcat că si rovinărenii vor avea un loc de picnic special amenajat, care va fi dat in folosință pe 1 mai 2014.

Minivacanta 1-4 Mai 2014 ( si 2 Mai a fost declarata zi liberă si va fi recuperată într-o altă sâmbăta) se va aplica nu doar la bugetari, ci implicit și la elevi.

Update 1 mai 2014, ora 15:00: Imagini chiar din 1 mai 2014, din Dumbrava Drăgoeni, găsiti AICI.

Update 4 mai 2014, ora 12:00: Atentie ! Din cauza ploilor abundende, autoritatile au decis anularea desfășurării Sărbătorii de la Poiana Narciselor, de la Preajba, programată pentru 4 mai 2014 ! Comercianții erau pregătiți deja să primească gorjenii. Sărbătoarea câmpenească de la Preajba nu se va mai desfășura anul acesta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.