1 Mai 2017, sărbătoare câmpenească în Dumbrava Drăgoeni

Aceasta sărbătoare câmpenească nu a fost organizată anul trecut (deoarece a fost în aceeași zi cu Paștele), dar anul acesta gorjenii se pot bucura de tradiționalul prilej de distracție din Dumbrava de la Drăgoeni, lângă Târgu Jiu.

Reprezentanții ANM au prognozat vreme însorită, iar Ziua Muncii ( 1 mai ) este o sărbătoare legală (luni va fi zi liberă pentru mulți angajați care vor beneficia astfel de un week-end prelungit).

Pregătirile au început deja cu semnalizarea căilor de acces și amplasarea infrastructurii în zona manifestărilor, urmând să fie montat iluminatul electric și grupul generator. Sunt așteptați zeci de comercianți de produse alimentare și nealimentare ( care deja au depus solicitări ), iar o formație de muzica populară va contribui la atmosfera de sărbătoare.

În data de 1 mai 2017 va exista și un program special al autobuzelor Transloc, cu mai multe curse decât de obicei.

Spațiile de comercializare și terasele vor fi amplasate începănd de duminică dimineața. Dumbrava de la Drăgoeni va fi de asemenea gazdă pentru un parc de distracții și pentru Târgul meșterilor populari.

Luni, la ora 13:00, va fi susținut un program cu muzică de promenadă cu Fanfara „Armonia”, iar între orele 14:00 – 16:00 va fi prezentat un program al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

După o săptămână, pe 7 mai 2017, se va organiza și Sărbătoarea Narciselor de la Preajba.

Tot in luna mai se vor desfășura și Zilele Municipiului Târgu Jiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.