13 firme din Gorj, obligate să își modifice denumirea

În judeţul Gorj sunt 13 societăţi care nu mai corespund noilor cerinţe din Codul de Procedură, conform informaţiilor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, dintr-un total de 215 firme din România. Gorjul este astfel printre judeţele „fruntașe” cu cele mai multe astfel de societăţi.

Uzina Mecanica Sadu, Hidroelectrica si Complexul Energetic Oltenia sunt printre agenții economici obligați sa isi modifice denumirea, din cauza prevederilor din noul Cod de Procedură.

schimbare denumire firma

Conform acestuia, unele firme ( cele care nu au forma juridica de SC ) trebuie sa renunte la sintagma de „societate comercială” din denumire până in data de 1 februarie 2015.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.