5 zile libere pentru gorjenii dornici de drumeții și relaxare

Gorjenii  bugetari, dar si  cei cu locuri de muncă la diverse firme private, vor avea un mic concediu, de miercuri 1 mai pana duminica 5 mai inclusiv, o minivacanță de 5 zile.

Astfel, dupa 1 mai 2013 liber, probabil sărbătorit în padurea de la Dragoieni, gorjenii se vor bucura de distractie si relaxare si pe 2 mai și 3 mai 2013 ( joi si vineri), dar aceste zile libere vor trebuie recuperate. Apoi urmeaza weekendul, de asemenea liber.

 

1 mai 2 mai 3 mai 4 mai 5 mai zile libere

Zilele de 2 si 3 mai vor fi recuperate de bugetari in sâmbătele de 13 și 20 aprilie aprilie sau le va fi prelungit programul cu ore suplimentare, până în 30 aprilie 2013.

Angajatii Trezoreriei, magistraţii şi diversele categorii de personal din instanţelor judecătoreşti care solutioneaza procese cu termen în respectivele zile nu vor beneficia de zile nelucrătoare în 2 si 3 mai 2013 libere.

Desi zilele de 2 şi 3 mai 2013 au fost declarate zile libere pentru angajatii din sectorul public, hotararea este valabilă şi pentru salariatii din sectorul privat, daca patronatele nu horărăsc astfel.


Un comentariu pentru articolul “5 zile libere pentru gorjenii dornici de drumeții și relaxare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.