„Acasă la Brâncuși” – Film promovare turistică a Gorjului, în rezoluție HD

A fost lansat filmul de promovare turistică al judeţului Gorj, ce poate fi vizionat la finalul articolului, in rezolutie High Definition, fiind oferit chiar de catre producatorul acestuia, Radu Tora, prin intermediul contului său de Youtube.

Acasa la bracusi film live

Filmul este realizat de Consiliul Judetean si a fost prezentat la aniversarea a 139 de ani de la nasterea lui Constantin Brâncuși. Cele mai importante atracţii turistice din Gorj, dar şi tradiţii se regasesc in filmul in limba engleza cu subtitrare in limba română.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.