Accent TV, o nouă televiziune în Târgu-Jiu

CNA a aprobat licenta pentru postul local Accent TV din Târgu Jiu.

Cererea a fost depusă de către S.C. Top BBB Video SRL Tg. Jiu.

Televiziunea Accent Tv va difuza in special programe de stiri si educative.

accent tv targujiu tgjiu televiziune

Investitita se ridica la 100.000 de euro, sumă din care se vor fi achizitionate echipamentele si se va amenaja studioul.

Exploatarea si functionarea televiziunii Accent Tv are costuri aproximate la 10.000 euro/lunar.


5 comentarii pentru articolul “Accent TV, o nouă televiziune în Târgu-Jiu

  1. Pingback: Televiziuni din Gorj – Online Live | Targu-Jiu, Gorj

  2. Buna ziua,

    dati-mi si mie o persoana de contact, o adresa si un e-mail pentru obtinrea unui acord de retransmisie necesar la CNA conform principiului must carry, va rog!

    O zi buna!

  3. Au doar licenta de la CNA, dar nu s-a lansat inca efectiv televiziunea Accent TV, deci nu ai deocamdata ce sa retransmiti. Pentru mai multe informatii, trebuie sa te adreseazi probabil firmei SC TOP BBB VIDEO SRL cu sediul in Calea BUCURESTI 64, Targu Jiu, Cod Unic de Identificare: 31089750, Nr. Registrul Comertului: J18/24/2013.

  4. nu aveti sunet luati-va echipament sofisticat ca nu ne uitam la poze la voi fara sunet sotia mea vizioneaza programul vostru ca-i place muzica populara eu ma uit doar la stiri locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.