Aeroport la Stănești ?

Ce ar fi dacă am avea un mic aeroport în Gorj ? Măcar unul pentru avioane de dimensiuni mici…

Iată că niște investitori din Austria par interesați să construiască la Stănești o pistă pentru acest tip de avioane, dar și un hotel.

aeroport stanesti gorj

În Stănești a existat un aeroport care a fost utilizat de forțele armatei, de pe acesta decolând de câteva ori chiar regele Mihai.

Posibilii investitori vor veni în curând să studieze locația, iar aerodromul de care se discuta încă de anul trecut ar putea deveni microaeroport.

Sperăm ca inițiativa să nu rămână la stadiu de vorbe, iar mai vechea exclamație ( „Avion, avion. ia-mă și pe mine-n zbor!” ) a copiilor gorjeni să devină realitate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.