AJOFM Gorj: Locuri de muncă în străinătate în construcții, salariu brut minim de 1540 dolari

AJOFM Gorj a anuntat gorjenii de disponibilitatea unor locuri de muncă în strainatate, in domeniul construcţiilor, cu experienţă în meseriile fierari-betonişti, îndoirea fierului, dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată, zidari-faianţari, zidari tencuitori ( pentru lucrări de tencuit).

locuri de munca constructii gorj

Contractele se incheie pe durata de 1 an, cu posibilitate de prelungire pana la maxim 63 luni, iar salariul lunar minim brut estimat este de 1540 dolari. Locurile de muncă sunt în Israel.

Conditii:
– sa fii somer inscris la AJOFM Gorj
– sa nu fi lucrat anterior in Israel
– sa nu ai rude de gradul 1 ce lucreaza in Israel ( fac excepție frații )
– sa nu ai cazier judiciar
– sa fii apt fizic si psihic de munca intensa, in conditiile climatice din Israel
– sa fii apt de muncă la inaltime
– sa fii apt de manipulare greutati
– sa nu suferi de boli cronice

Cei interesati trebuie sa se inscrie la AJOFM Gorj.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.