Aleea Celebrităților din Târgu-Jiu

Aleea Celebritatilor este amplasată in centrul municipiului, în fața fântanii arteziene si are imprimată stele pentru personalitati marcante din cultura si istoria locală.

Deja există stele pentru Constantin Brâncuși, Sergiu Nicolaescu, Tudor Arghezi si Elvira Godeanu.

Cu ocazia vizitei Ministrilor Cercetării Ştiinţifice şi Dezvoltării Tehnologice si cel al Agriculturii, au fost adăugate două noi stele.

Nu, nu au fost dezvelite stele cu numele ministrilor, ci sunt stele ale unor mari patrioti ai neamului: Tudor Vladimirescu și Ecaterina Teodoroiu.

Când treceti prin zonă, incercati va aduceti aminte de acesti eroi care fac mandrie Gorjului si nu doar sa îi călcați in picioare.

aleea celebritatilor targu jiu

 

aleea celebritatilor targu jiu harta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.