Am un plic pentru tine

In Gorj urmează să se închidă 29 de oficii poștale din mediul rural. In lipsa acestor oficii, cel puțin 30 de angajati vor rămâne fără locuri de muncă. Pe 28 februarie 2013 sunt organizate mitinguri în întreaga Românie.

Ieri 20 de poștași din județul Gorj au protestat la București, alăturandu-se colegilor din întreaga țară la mitingul organizat în capitală de sindicate. La protest au fost prezenți peste 3000 de poștași din toate județele țării.

Neplăcuta știre vine pe fondul deciziei Companiei Naţională Poşta Română (CNPR) de a organiza organiza, la finele lunii martie, o licitaţie pentru cumpărarea în leasing financiar a unui număr de 607 autovehicule, noi şi/sau second-hand, valoarea contractului pentru următorii trei ani fiind estimată la 8,23 milioane de euro, cu TVA.

Poșta Română a fost concurată in coletărie in ultimii ani de firmele de curierat, care desi au tarife mult mai mari, oferă servicii mai rapide.

posta

De asemenea, comunicarea online a redus drastic numărul clasicelor scrisori și felicitări, acestea tinzând cu siguranță spre zero.

Dar totuși există multe servicii postale care nu pot fi inlocuite atât de ușor ( de exemplu comunicările oficiale ).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.