Andreea Munteanu din Gorj, medaliată cu aur la Campionatele Europene

Andreea Munteanu a câştigat medalia de aur în finala la bârnă la Campionatele Europene individuale din Montpellier, Franţa, fiind notată cu scorul total de 14,366.

andreea munteanu aur

Andreea Munteanu s-a născut pe 29 mai 1988 în Bustuchin, în județul Gorj. Andreea mai are o soră geamănă, Adelina, care practică gimnastica, la fel ca și ea, și un frate mai mic cu un an decât cele două, Cristian, care excelează la vioară clasică.

Andreea Munteanu a făcut parte din lotul României pentru Campionatele Europene de Gimnastică de la Montpellier, care a avut loc in luna aprilie 2015.

La campionat au participat 167 de sportivi din 38 ţări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de ţări în competiţia feminină.

La finalul competiţiei, preşedintele Uniunii Europene de Gimnastică, Georges Guelzec, a înmânat drapelul forului european următoarei gazde a Campionatelor Europene, Romania, care se va desfasura la Bucuresti, în 2017 ( sunt organizate o data la 2 ani ).


Un comentariu pentru articolul “Andreea Munteanu din Gorj, medaliată cu aur la Campionatele Europene

  1. Andreea Munteanu va primi distincţia de cetăţean de onoare al Municipiului Târgu-Jiu în cadrul Zilelor Municipiului din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.