Antena 1 Târgu-Jiu, oficial fără programe locale

SC ANTENA TV GROUP SA a solicitat către CNA renuntarea la realizarea şi difuzarea programului local pentru târgujieni.

Societatea ANTENA TV GROUP deţine 42 licenţe audiovizuale pentru servicii de programe de televiziune: 5 satelit şi 37 terestre (15 cu program local).

Ultimul grila aprobată de program local pentru Antena 1 Targu-Jiu a fost pe 1 martie 2011, cu 13 ore 21 min pe săptămână.

Cu doar două voturi împotrivă, solicitarea a fost admisă de către CNA.

antena 1 targujiu s-a inchis

Antena 1 Targu-Jiu a fost prima televiziune locala privată care a emis în eter in Târgu-Jiu.

A fost in acelasi timp un formator profesional pentru ziaristi, tehnicieni, cameramani, reporteri, prezentatori si nu numai.

Multi dintre membrii cu experienţă ai echipelor televiziunilor locale actuale din Gorj au învaţat sau „furat meserie” la Antena 1 Targu-Jiu.

Antena 1 Targu-Jiu a oferit de asemenea profesionisti care acum fac parte din echipele televiziunilor nationale, inclusiv ca prezentatori.

Se pare insa ca profesionalismul nu a fost suficient. Criza economica care nu a mai permis autosustinerea financiară si concurenta media acerbă pe plan local au contribuit la decizia finală.

Multumim Antena 1 Targu-Jiu pentru ca ai existat si tuturor celor care au fost candva membri ai echipelor acestei televiziuni locale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.