APAREGIO Gorj a introdus posibilitatea de plată a facturilor prin PayPoint

APAREGIO Gorj a introdus posibilitatea de plată a facturilor prin PayPoint, un important operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică, prezent in diverse magazine din județ. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de plata, APAREGIO Gorj a semnat cu compania menționată un parteneriat privind colectarea plăţilor pentru facturile de apă şi canalizare.

Aparegio gorj plata facturi

Asadar, de acum facturile la apa si canalizare pot fi plătite în orice magazin ce are însemnele PayPoint, prezentând factura, iar comerciantul efectuand tranzacţia. Acesta scanează codul de bare de pe factură, încasează banii în numerar şi înmâneaza abonatului chitanţa emisă de terminal, cu data plăţii, suma, locaţia, furnizorul si alte date specifice. Plata este sigură şi nu presupune niciun fel de comision suplimentar.

În județul Gorj există 120 de puncte de plată PayPoint.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.