Au început Zilele Municipiului, sub sloganul „I love Târgu-Jiu”

Aseara a fost lansat videoclipul „Happy Targu-jiu”, care face parte dintr-o campanie de promovare a orasului lui Brâncusi, denumită I love Targu Jiu.

Videoclipul, care a fost realizat cu ajutorul trupei de dans X-Crew, a fost proiectat în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, odată cu deschiderea Zilele Municipiului Târgu Jiu, in cadrul unui spectacol special, la care au participat si biciclisti de la Trix Bike, motocicliti si politisti pe doua roti sau cu torțe aprinse.

zielle orasului tagujiu 2014 videoclip i love targujiu

O sferă care a coborat si din care au iesit baloane colorate, un banner cu logoul campaniei a fost inaugurat pe zidul Librariei Mihai Eminescu, iar o sceneta cu sfintii Imparati Constantin si Elena a fost prezentata de către actorii de la teatrul Elvira Godeanu.

Campania de promovare „I love Targu-Jiu”se va desfăşura printr-o caravana în mai multe zone ale oraşului si se va desfasura pe parcursul intregului an.

Promovarea orașului lui Brâncuși se va realiza și printr-un concurs de fotografie, sub denumirea „Târgu Jiul văzut de tine”, iar cea mai resuita fotografie va fi premiata cu 500 lei si va fi publicata intr-un album al orasului Targu-Jiu.

Parcul de distractii pentru copii este organizat tot pe insuliță, unde sunt amenajate si terasele unde targujienii se pot bucura de mici, hamsii si alte delicatese traditionale specifice, alaturi de spectacole de muzica populara si ușoara.

Sambata, pe Insuliţa de pe Jiu, Anya, fosta membra Hi-Q, va susţine un spectacol.

Duminică, 25 mai, în ultima zi din calendarul evenimentelor va avea loc un campionat de streetball.

De asemenea, începând cu ora 20.00, în Piaţa Prefecturii se va organiza Seara de excelenţă, spectacol oferit de artiştii locali cu rezultate deosebite la concursurile naţionale şi internaţionale.

Zilele municipiului Tg Jiu se vor încheia pe insuliță, cu un spectacol de muzică uşoară în care vor cânta, începand cu ora 21:00, Sore, Deep Central și Mandinga, urmat de un foc de artificii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.