Luminile bradului de Crăciun din Târgu Jiu, aprinse de un membru al trupei Vunk

Anul acesta, de 1 decembrie 2015, nu politicienii vor fi cei care vor porni luminile de la bradul de Craciun din Targu Jiu, ci un membru al trupei Vunk va apasa butonul care va aprinde cele 8000 de LED-uri. Este vorba dspre Cornel Ilie, solistul trupei mentionate, care de asemenea va sustine si un concert in Piata Prefecturii din Targu Jiu. Bradul are o inaltime de 22 metri, un diametru de 9 metri, cu amplasament in Piața Prefecturii din Târgu-Jiu.

Inainte de concertul Vunk va concerta trupa Korsar, de la ora 17:00. Intre 17:50 – 18.00, va fi intonat Imnul National, iar de la ora 18:00 va fi porni iluminatul festiv, urmat de concertul trupei Vunk. In timpul concertelor, reprezntatii primariei vor oferi baghete fosforescente in culorile drapelului Romaniei celor prezenti in Piata Prefecturii.

1 decembrie 2015 targu jiu concert brad

Pana la 1 decembrie, Serviciul Public de Gospodărire Comunală a Primariei Targu Jiu, impreuna cu societatea comerciala care se ocupa de montarea ghirlandelor luminoase specifice sarbatorior de iarba, trebuie sa finalizeze aceste lucrari ( in zona centrala si pe principalele strazi din Targu-Jiu ) care au debutat inca de la inceputul lunii octombrie. Vor fi amplasate si cateva figurine noi pe străzile din oraş, ornamente noi pentru care a fost organizata o licitaţie.

Despre Korsar: Trupa a debutat in 2007 in Petrosani unde a cantar in deschiderea trupei Voltaj si tot in 2007 apar primele compozitii ale trupei: „Neindragostit”, „Popasul haiducilor”, „Sa ne distram”. Au sustinut recitaluri in diferite cluburi din tara si Bucuresti si au participat la festivaluri obtinand la GAUDEAMUS BRASOV la sectiunea grup rock locul 2 la interpretare si 3 la creatie.

Desprte Vunk: Este o formație pop rock din România. Primul concert al trupei a avut loc la teatrul Ion Creangă din București. În 1996, aceștia și-au făcut un studio în subsolul blocului în care locuiau cu părinții. În 1999, cei patru lansează single-ul ”Independent”, care urma să devină în scurt timp imnul postului tv Atomic TV și să fie inclus pe cel de-al doilea album al formației, ”Independent”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.