Brazi pentru Crăciunul 2013

Se pare ca pentru a cumpăra brazi de Crăciunul din anul acesta, îi vom căuta la comercianți.

Direcţia Silvică Gorj va vinde doar 200 de brazi, chiar dacă anul acesta se vor tăia mai mulți brazi decât anul trecut, respectiv 900.

Diferența de 700 de brazi va fi oferită angajaților Direcției Silvice Gorj, pentru că fiecare dintre aceștia beneficiază de un brad de Crăciun, conform contractului de muncă.

brad craciun de vanzare

Cei 200 brazi destinați achiziționării de către locuitorii din județul Gorj vor fi vânduți începând cu 10 decembrie 2013, iar prețul acestora va varia în funcție de specie și inălțime.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.