Bursa locurilor de muncă în Spania

Bursa locurilor de muncă în Spania va avea loc pentru prima data in judetul Gorj in luna ianuarie 2015.

Organizata de catre AJOFM prin intemediul serviciului de ocupare a locurilor de munca Eures, bursa va oferi 800 de locuri de munca in domeniul agricol, cu contracte pe durata a 3 luni. Se va oferi un salariu de aproximativ 40 euro / zi.

munca spania

Selectia este in premiera in Targu-Jiu, angajatorul din Spania venind in municipiu pentru a discuta cu cei care doresc sa se inscrie in vedera obtinerii unui loc de munca. Acestia trebuie sa contacteze consilierul Eures din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de munca Gorj.

Exista de asemenea alte 290 locuri de munca in alte țări.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.