Camera Live Drăgoieni Târgu-Jiu Gorj – Webcam Drăgoeni

Aici găsiți camera live din Drăgoieni, Târgu-Jiu, Gorj.

camera

Imagine statică de la camera web Drăgoieni, din februarie 2013.

Nota: Camera web live din Drăgoieni nu a rezistat testelor, defectându-se parțial ( nu mai reda flux video live și/sau se bloca, dupa o perioada). Din această cauză, am retras camera de pe website. Nu știm dacă vom mai achiziționa o altă cameră ( IP webcam ), mai ales în condițiile în care nu a prezentat un real interes ( 10-30 vizitatori unici zilnic ).

English: Webcam deactivated ( multiple random errors ).


8 comentarii pentru articolul “Camera Live Drăgoieni Târgu-Jiu Gorj – Webcam Drăgoeni

  1. Era necesar sa avem si noi o camera in Dragoieni. Ma bucur sa avem aceast webcam, pe langa cele 4 care mai exista in Targu-Jiu ( si cu aceasta camera a cincea camera ).

    • daca mie imi e utila atunci e folositor
      mai nefolositor e comentariul tau.

      PS: ar fi fost super daca ati fi putut-o ridica mai sus poate se vedea si casa mea da si asa e foarte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.