Canalizare în Drăgoeni, în planul de investiții din 2016

Autoritatile au alocat din bugetul local suma de 30 milioane de lei pentru investitii in anul 2016.

Din acesti bani va fi realizata si reteaua de canalizare menajera pe o lungime de peste 11 km, care va incepe in partea de nord a municipiului Targu Jiu si va continua pe traseul Drăgoieni –  Calea Bucureşti –  Sfântul Dumitru – Petreşti, mai precizeaza autoritatile locale. Deversarea se va face in colectoarele deja realizate in anii trecuti in 9 mai.

Dragoeni canalizare targu jiu dragoieni

Va fi de asemenea reaibilitata canalizarea menajera in zona Debarcader, unde vor fi reabilitate si strazile afectate de lucrarile la reteaua de canalizare, fiind prioritare strazile Dumitru Petrescu, Nicolae Grigorescu, Griviţa, Lujerului, Minerilor si Mioriţei.


Un comentariu pentru articolul “Canalizare în Drăgoeni, în planul de investiții din 2016

  1. A fost semnat contractul de finanțare de 1,2 milioane euro pentru introducerea sistemului de canalizare menajeră în Drăgoieni, Petrești, Vărsături , SF Dumitru și Primăverii, iar lucrările vor începe în perioada imediat următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.