Canalizare menajeră în Iezureni și Romanești

Canalizarea este o problemă a orașului Târgu-Jiu, mai ales în zone limitrofe unde lipsește cu desăvârsire, cum ar fi de exemplu în localitatea componentă Drăgoeni, Iezureni și Romanești.

De aceea, autoritatile au decis sa inceapă lucrările de construcție a canalizarii menajere în unele zone ale orașului. Aproximativ 16700 de metri de trasee, stații de pompare și sute de cămine vor fi construite și amplasate în Iezureni și Romanești.

romanesti

In Romanești vor fi realizați 5300 metri liniari de canalizare, cu 110 cămine de vizitare și 4 stații de pompare.

În Iezureni vor fi realizați 11400 metri de canalizare,  cu 244 cămine de vizitare și 3 stații de pompare.

Investiția de 5 milioane lei a fost asigurată de către guvern.  Durata de realizare a proieectului este de 15 luni, dar autoritatile cred ca vara anului 2014 constructorul Hidroconstrucția Târgu-Jiu va finaliza proiectul, iar canalizarea menajeră va fi dată in folosință.


Un comentariu pentru articolul “Canalizare menajeră în Iezureni și Romanești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.