Cine e noul antrenor la Pandurii Târgu-Jiu ?

Cristi Puştai a semnat cu Pandurii un contract pe trei ani şi jumătate şi a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei gorjene, anunta adevarul.ro.

Cristi Puştai, cel mai longeviv antrenor din Liga 1 (a stat a antrenat pe Gaz Metan Mediaş din 2007 până în prezent), a simţit că este timpul pentru o nouă provocare şi a plecat de la Mediaş pentru a prelua pe Pandurii Târgu Jiu, echipă cu ambiţii de cupe europene.

cristi-pustai pandurii targu jiu

După semnarea contractului, Puştai a menţionat că va lupta pentru calificarea Pandurilor în Europa League, un obiectiv realizabil ţinând cont de parcursul echipei în tur.

„Este o provocare pentru mine. Mi-a fost greu să renunţ la Gaz Metan, dar cred că am făcut alegerea corectă. Sunt sigur că Pandurii e o echipă cu aspiraţii îndreptăţite la o competiţie europeană. Vreau să păstrez jocul frumos al echipei”, a spus noul antrenor al Pandurilor pentru ProSport, imediat după ce a fost prezentat oficial la Târgu Jiu.

4 jucători are formaţia Pandurii convocaţi la lotul naţional pentru amicalele cu Polonia şi Australia: Maxim, Răduţ, Nistor şi Alexandru Vlad, care l-a înlocuit pe Laszlo Sepsi, lăsat în lotul lui CFR Cluj pentru a pregăti duelul cu Inter din Europa League.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.