Cinema City Târgu Jiu – prezentare, dotări tehnice, prețuri bilete, program filme

Cinematograful Cinema City Târgu Jiu din Mall-ul Shopping City pune la dispozitia publicului 6 săli digitale, cu un total de 1027 de locuri, dintre care 5 săli sunt dotate cu proiectoare 3D digitale, din partea celui mai de top producător, Master Image.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 21

Cel mai revoluţionar sistem digital de proiecţie 3D, cu proiectoare Christie, liderul pieţei mondiale în domeniu.

Sistemul de sunet este surround, cu procesoare digitale QSC DCP100, primul de acest tip din reţeaua Cinema City.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 20

Climatizarea este asigurata cu aer condiţionat, cu ajustare automată computerizată. Cele 6 ecrane permit rularea diverselor formate de film (standard, ecran lat, cinemascope), spectatorii fiind asteptati pe 1027 de scaune extrem de confortabile ( le-am testat personal ) cu suport de pahar.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 22

 

La intrare in salile de cinematograf sunt amplasate ecrane cu plasmă, pentru informaţii şi trailere.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 31

Spectatorii sunt intampinati de o cafenea de incintă şi un bar-bufet, cu o selecţie variată de răcoritoare şi dulciuri.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 28

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 29

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 30

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 32

Popcornul este pregătit pe loc, impreuna cu nachos cu două sosuri (fierbinte – de brânză şi rece – salsa) și alune calde în coajă picantă.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 3

Casă de bilete este complet computerizată, integrată cu sistemul de rezervare a biletelor online de pe pagina de internet cinemacity.ro, care include si sistemul de cumpărare şi rezervare online a biletelor.

Cinema City Targu Jiu imagini preturi bilete conferinta presa dotari tehnice 26

Programul Cinema City Târgu Jiu este de luni pana vineri, intre orele 13:00 – 22:50 (ora de începere a ultimului spectacol), iar sâmbătă si duminică intre orele 11:00 – 22:50 (ora de începere a ultimului spectacol). Programul filmelor il puteti gasi dand click AICI sau AICI.

 

Preturile biletele la spectacolele cinematografice oferite de catre Cinema City Târgu Jiu:

preturi bilete cinema city targujiu program

*Pentru filmele în format 3D, la preţul biletelor se adaugă costul ochelarilor 3D, în valoare de 3 lei, care pot fi păstrați și refolosiți în orice locație Cinema City care deţine tehnologia Master Image.

Mai jos va prezentăm comunicatul oficial:

Cinema City, lider pe piața cinematografelor din România, a deschis cel de-al 17-lea multiplex din România, în Târgu Jiu. Lansarea noului cinematograf în Shopping City Târgu Jiu a însemnat o investiție de aproximativ 3 milioane de euro.

„Cu fiecare lansare de cinematograf aducem în țară tehnologie de ultimă generație. În Târgu Jiu, de exemplu, folosim sistemul de sunet surround QSC DCP 100, primul de acest tip din rețeaua Cinema City din România. Crezul nostru este „Cinema City este cel mai bun mod de a vedea un film”, iar acest lucru ne motivează să creăm cea mai bună experiență cinematografică, astfel încât iubitorii de film din Târgu Jiu să se bucure de proiecții la aceeași calitate ca în Londra. Am investit în jur de 3 milioane de euro și am creat 50 de locuri de muncă în Gorj şi nu ne vom opri aici. În perioada 2014-2016 planurile noastre sunt de a deschide încă 20 de cinematografe în România”, a explicat Andreea Buda, Directorul Regional de Marketing si Comunicare pentru Ungaria și România, la deschiderea oficială a cinematografului din Târgu Jiu.

Dotat cu cea mai nouă tehnologie din domeniu, Cinema City Târgu Jiu are un sistem de sunet unic, primul de acest tip din rețea. Cele 6 ecrane din perete în perete sunt cele mai mari ecrane de cinema din întreaga regiune și suportă diferite formate video (standard, widescreen și cinemascope). Sistemul de sunet este completat de cel mai revoluționar sistem de proiecție, constând în proiectoare Christie Digital, lider de piață în industrie. Pentru cea mai bună experiență cinematografică, cele 1.027 de scaune au fost create de designeri italieni și amenajate în formă de amfiteatru.

Prețurile biletelor la Cinema City Târgu Jiu sunt competitive în raport cu celelalte cinematografe din regiune. Costul unui bilet întreg pornește de la 15.5 lei în timpul săptămânii, în prima parte a zilei. Noul cinematograf oferă discounturi pensionarilor, elevilor și studenților, precum și grupurilor.

„Prietenos” pentru consumatori: popcorn proaspăt și bilete cumpărate online

Înaintea vizionării, iubitorii de film pot consuma băuturi la barul din incinta cinematografului și pot alege dintr-o gamă largă de dulciuri și răcoritoare. Tradiționalul popcorn este preparat pe loc, nachos-ul vine cu două tipuri de sosuri (cald- brânză și rece- salsa), iar alunele calde în coajă picantă sau înghețata sunt alte opțiuni puse la dispoziţia clienţilor Cinema City.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete, complet computerizată, sau online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

De acum înainte, filmele vor fi difuzate în Târgu Jiu simultan cu lansarea națională

Sfârșitul anului aduce pe marile ecrane producții celebre. Iubitorii de film din Târg Jiu se vor bucura de blockbustere precum „Interstellar: Călătorind prin Univers” (Interstellar), cu Matthew McConaughey și Anne Hathaway în rolurile principale, „Jocurile foamei: Revolta partea I” (The Hunger Games: Mocking Jay 1) și „Hobbitul: Bătălia celor 5 oștiri”(The Hobbit: The Battle of the Five Armies).

Iar de săptămâna viitoare, la Cinema City Târgu Jiu rulează alte filme mari, precum „Furia: Eroii anonimi”, cu Brad Pitt în rol de protagonist, „Înainte să adorm” (Before I go to sleep), cu frumoasa actriță Nicole Kidman, precum și comedia autohtonă “Cuscrii”, cu Ioana Blaj and Paul Ipate.

Cinema City in Shopping City Targu Jiu

Cinema City Targu Jiu inside

Ioana Ionescu Marketing Director Romania si Andrea Buda Regional Marketing Director

Ioana Ionescu ( Marketing Director Romania ) si Andrea Buda ( Regional Marketing Director )

Despre Cinema City

Cinema City operează multiplexuri în majoritatea orașelor mari din România: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. Lanțul Cinema City este lider pe piața de cinematografe din România și cel mai mare operator din Europa Centrală și de Est.

Cinema City International a devenit al doilea cel mai mare operator de cinematografe din Europa după ce şi-a unit forţele cu cu operatorul de top din Marea Britanie – Cineworld PLc. Compania este prezentă în 8 țări, deține 203 de cinematografe multiplex, cu peste 1.850 de săli, dintre care 18 IMAX și 6 săli 4DX. Cinema City și-a început activitatea în Israel, în 1929, s-a extins în Ungaria în 1997, iar în România a ajuns in 2007.

Update 23 octombrie 2014: Acum doua zile, incepand cu ora 18:00, a avut loc si Gala de inaugurare si tăierea panglicii cinematografului Cinema City din Targu Jiu. Mai jos regasiti cateva imagini de la acest eveniment :

Taierea panglicii Cinema City Targu Jiu

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (3)

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (2)

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (4)

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (1)


2 comentarii pentru articolul “Cinema City Târgu Jiu – prezentare, dotări tehnice, prețuri bilete, program filme

  1. Pare ceva de domeniul fantasticului pentru Targu jiu. De abia astept sa vad un film 3D. Preturile sunt destul de mici, nu ma asteptam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.