Cinematograful Sergiu Nicolaescu din Târgu-Jiu are succes

Până nu a fost modernizat cu fotolii confortabile, ecran si proiector 3D, sunet cu difuzoare de calitate și pe multiple căi audio, până nu au fost renovate spațiile și nu a fost adăugat sistemul de climatizare modern, Cinematograful Victoria din Târgu-Jiu avea încasări de aproximativ 100 de milioane lei vechi pe an.

După îmbunatatirile aduse si reinaugurarea sub denumirea de Cinematograful Sergiu Nicolaescu, se pare ca a devenit o investiție de succes.

Cinema sergiu nicolaescu Targu-jiu

Târgujienii și in general gorjenii au redescoperit pasiunea celei de-a șaptea arte și au lăsat la casieria cinematografului, numai in luna decembrie 2012, peste 1 miliard de lei vechi.

Așadar, vedeti ca se poate și la noi ? Voință să fie…


Un comentariu pentru articolul “Cinematograful Sergiu Nicolaescu din Târgu-Jiu are succes

  1. Atata timp cat vor aduce filme bune, cinema-ul va face bani, dar daca nu vor aduce filmele cerute, atunci degeaba ai comfort si 3d. Eu am vazut pana acum 5 filme aici la noi, si pot sa zic ca am avut parte niste experiente frumoase. Acum astept Jack the giant slayer, GI joe, si as fi mers si la Oz the great and powerfull care initial a fost programat, dar ulterior a fost scos din grila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.