Circul New York la Târgu Jiu !

Intre 30 octombrie si 2 noiembrie 2014, Circul New York oferă spectacole in Târgu Jiu, in cadrul unui turneu european.

circ new york targu jiu

Numerele de acrobatie, animalele exotice (şerpi, iguane, tarantule, scorpioni, varani, agama), momentele distractive sau dresurile de animale sălbatice şi căţei sunt doar cateva dintre atractiile din corul circului, amplasat in zona magazinului Praktiker.

Artisti din intreaga lume vor oferi spectacole inedite: americanii fac echilibristica pe sârmă la 10 metri, clovnul german încânta copiii, campionii Festivalului de la Monte Carlo sunt acrobaţi pe cai, iar acrobati in aer sunt tineri din Franţa.  Premiera a avut loc joi seara, cand pretul unui bilet a fost de 10 lei pentru copii si 20 lei pentru adulti, iar ultimul spectacol va fi duminică seara.

Sâmbătă şi duminică vor fi câte doua spectacole, de la ora 15.00 şi 18.00. Biletele se achiziţionează de la casieria circului. Exista posibilitatea de a intra două persoane pe un singur bilet, asta cu condiţia ca una dintre persoane să fie adult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.