Clubul Sportiv Energia Rovinari devine Energia Târgu-Jiu

Clubul Energia Rovinari, care detine si cele doua echipe de baschet si handbal, isi schimba numele si sediul social, pentru a facilita finantarile din partea actionarilor.

Numele asociatiei sportive mentionate va fi Energia Targu-Jiu, iar sediul social va fi tot in Targu-Jiu.

Energia Targu Jiu sigla

Echipa de baschet a Clubului Energia va juca in noul sezon in Cupa României, Liga Națională de Baschet Masculin și EuroChallenge, incercand sa repete reușita de a câștiga trofeul Cupa României.

Dan Cumpănaşu, administrator CS Energia, a anuntat pe site-ul clubului :”Clubul Energia Rovinari şi-a schimbat sediul social de la Rovinari la Tg-Jiu şi având în vedere că principalii finanţatori, Complexul Energetic Oltenia, Primăria Tg-Jiu, Consiliul Judeţean, au sediile în Tg-Jiu, membrii asociaţi au hotărât ca noua denumire să fie Energia Târgu Jiu. Cele două echipe ale clubului, de handbal şi de baschet, vor fi înscrise în viitorul sezon sub numele de Energia Tg-Jiu. Este un lucru bun pentru echipă şi prin prisma faptului că unul dintre membri asociaţi, în speţă Consililu Local al Primăriei Tg-Jiu nu ne putea asigura, în afară de Sala Sporturilor, altă finanţare, nefiind echipă din cadrul comunităţii locale. Acum are această posibilitate.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.