Concert al trupei Vunk la Târgu-Jiu, pe 1 iunie 2014

Pe 1 iunie 2014, de Ziua Copilului, va avea loc in centrul municipiului Targu-jiu un concert al trupei Vunk, dedicat sănătății și frumuseții femeilor. Vunk este o trupă de muzică pop-rock din România. A fost formată după ce chitaristul Alex Belciu a plecat din Vank. Cei doi membri rămași, vocalistul Cornel Ilie și toboșarul Nicu Sârghea, i-au recrutat pe muzicienii Bogdan Crucianu (bas) și Gabi Maga (chitară).

vunk targujiu

Vor avea loc si activitati de informare si relaxare, cum ar fi competiţii pentru copii și părinţi, şedințe de machiaj si alte surprize. Ziua copilului (numită și Ziua internațională a copilului) este în multe țări o sărbătoare pentru copii. Ea se sărbătorește la date diferite în țări diferite. În România, ziua se sărbătorește în fiecare an pe data de 1 iunie.

De asemenea, pe 1 iunie 2014 va avea loc si Festivalul Luminii, in Parcul Central, începând cu ora 18:00, manifestare in care membrii Organizatiei Naţionale Cercetaşii României, Filiala Ecaterina Teodoroiu Tg-Jiu, vor amplasa mii de gulguţe (cutiuţe din hârtie flaxurată cu lumanari) pe aleile Parcului Central pentru a va îndemna să reflectaţi asupra lucrurilor mărunte ce vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare organizatie nonguvernamentala din judetul Gorj, se poate prezenta cu un stand prin care să-şi prezinte activitatea, şi/sau la care să prezinte unul sau mai multe ateliere în care sunt antrenaţi copiii prezenţi la acea oră în parc: animaţie cu poiuri, desene realizate de copii, fotografii, statui umane, toate luminate doar de flăcările a mii de lumânări.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.