Concurs pentru gorjeni – Premii: excursie la Paris

Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuși” organizează în luna martie 2014 concursul „Pe urmele lui Brâncuși”, in care se ofera ca premii două excursii la Paris.

La concurs pot participa liceenii care trimit, la alegere, o creatie literară sau una artistica. Lucrarea trebuie sa fie cu tematică brâncușiană.

concurs brancusi paris

Pentru castigatorii celor doua categorii se va oferi premiu o excursie la Paris ( un câștigator la creatie literară si un castigator la creatie artistică). La Paris, castigatorii vor vizita gratuit inclusiv atelierul lui Brancusi, precum si locul de odihnă al artistului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.