Crescendo Târgu-Jiu – Colinde

Am gasit cateva colinde inregistrate in decembrie 2004, chiar in ajunul Craciunului, impreuna cu fostii colegi de la Alpha TV Targu-jiu si grupul Crescendo din Targu-Jiu. A fost un ajun de Craciun fara zapada, dar sufletul pur al copiilor care au interpretat melodiile a fost suficient pentru a aduce caldura sarbatorilor pe micile ecrane. Anii au trecut, dar cu siguranta ca va fi o placere pentru micii intrerpreti de atunci sa se revada acum, dupa ce zapada alba s-a asternut in mai multe ierni peste sufletele lor minunate, iar unii poate sunt deja liceeni, studenti sau au intemeiat o familie.

Crescendo Târgu Jiu colinde

 

Acesta a fost cadoul meu de Craciun pentru voi, pentru ca si voi ati fost un cadou de Craciun pentru echipa televiziunii Alpha Tv Targu-Jiu de atunci.

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.