Cum te poți angaja la Mall-ul din Târgu-Jiu: Shopping City Târgu Jiu

Mall-ul din Târgu-Jiu va avea magazine de la firme celebre, dar și fast food-uri celebre, cel putin un cinematograf și un hipermarket ( Carrefour ). De asemenea, in Mall vor exista magazine de îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, încălțăminte, articole sportive și servicii.

imagini mall targu jiu 3

Va functiona si un food court cu terasă in exterior, restaurante, cafenele, un centru de distractie, un cazino si un loc de joacă pentru copii.

Locatia pentru dezvoltarea propusa in Targu Jiu se află intr-o zonă foarte populată a orasului, in apropierea supermarketului Kaufland, populatia din zona de atragere a clientilor fiind estimata la 150.000 de locuitori, iar durata de deplasare a acestora cu autovehiculul la locatia dezvoltarii propuse este de maxim 30 de minute.

imagini mall targu jiu 2 imagini mall targu jiu 6

Shopping City Târgu Jiu este denumirea viitorul Mall din Targu-Jiu, ce va fi deschis la toamnă ( probabil in octombrie 2014), mai ales ca lucrările sunt intr-un stadiu avansat, fiindcă iarna blândă a permis continuare constructiei.

Mall-ul va asigura intre 800 si 1000 locuri de muncă. În aceasta cifră sunt incluse și locurile de muncă pentru pază, transport, servicii conexe etc.

imagini mall targu jiu

Angajările vor fi făcute și prin mijlocirea celor de la Fondul de Investiţii NEPI, care vor pune la dispoziţia celor care doresc sa se angajeze doua adrese de email, unde pot fi trimise CV-urile.

Aceste CV-uri vor fi salvate intr-o baza de date, care va fi pusă la dispozitia magazinelor ce își vor desfasura activitatea in acest viitor Mall, a precizat Iulian Rusu, reprezentantul Fondului de Investiţii New Europe Property Investments.

Cele doua emailuri sunt:

angajari@shoppingcitytargujiu.ro

office@shoppingcitytargujiu.ro

Atentie: emailurile nu au fost inca activate ! Vor fi activate probabil cand va fi finalizată constructia Mall-ului sau cu maxim o lună sau două înainte.

De asemenea, firmele care își vor deschide magazine în acest Mall îşi vor publica şi propriile anunţuri de angajare.

 

Update 20 octombrie 2014: S-a confirmat ca emailurile au fost valabile. Dupa ce websiteul Mall-ului a fost lansat, a ramas pentru contact urmatoarele modalitati:

adresa de email: office@shoppingcitytargujiu.ro

http://shoppingcitytargujiu.ro/cariere

http://shoppingcitytargujiu.ro/contact


34 comentarii pentru articolul “Cum te poți angaja la Mall-ul din Târgu-Jiu: Shopping City Târgu Jiu

   • tu probabil esti vreo regina care isi plange singura de mila k nu o baga nimeni in seama…in mall trebuie sa angajeze pers calificate in domeniu si responsabili,nu toate pitipoancele k tine!!!asa k viseaza in continuare k sigur te vor alege pe tine:))))

   • vrei sa spui ca numai persoanele frumoase trebuie angajate,cele mai putin frumoase dar capabile cu simtul raspunderii nu pot fi angajate se face cumva concurs de frumusete sau ce?

 1. Adică să fie angajate doar persoanele frumoase ?!! Nu contează că sunt nepoliticoase, neserviabile sau needucate !? :))

 2. Nu stiu ce adrese sunt acelea dar cand incerc sa trimil un CV la oricare din cele doua primesc „Failure Notice” si mesajul „:
  Remote host said: 550 No Such User Here [RCPT_TO]”
  „:
  Remote host said: 550 No Such User Here [RCPT_TO]”

 3. da as dori sa ma angajez si eu nu numai tineret sa mai aiba loc si cei mai vchi ca au mai muncit si stiu ce inseamna munca si poate si noi sintem placute la vedere nu numai fufele sint placute vreau sa muncesc si stiu sa muncesc

  • Buna, se fac angajări la firma de curățenie de la cinema city .pt detalii, lăsați un cv in incinta cinema-ului si veți fi contactați. Succes!

 4. Buna! As vrea sa stiu daca in casinou o sa fie si mese de poker, black jack, ruleta sau o sa fie doar aparate electronice(pacanele). Multumesc

 5. Doamne ce adunatura. Aia isi da nr de telefon si cred ca asteapta sa fie sunata de angajator. Oameni buni posturile bune sunt deja ocupate, iar cele ramase o sa se ocupe cu personal care are experienta. Acestia o sa vina din locurile de munca deja existente dar care se vor muta in mall, sau cere care o sa se desfinteze. Asa ca nu mai credeti ca fraierii la sute de locuri de munca si cv-uri trimise.

 6. E adevarat ca nu trebuie sa lasați aici sau in altă parte numarul de telefon, nu asa se procedeaza si nu scrie niciunde ca asa trebuie procedat. Tu trebuie sa cauti angajatorului, nu angajatorul pe tine. Insa trebuie asteptat sa se realizeze intai Mall-ul si abia apoi trimise email-uri cu CV-uri, când vor fi activate, probabil prin septembrie-octombrie 2014. Nu stiu de ce oamenii se grabesc de acum, când la Mall mai e mult de construit. Abia apoi vorbim de trimitere emailuri. E grav când unii nu citesc informatia complet sau o interpretează la comentarii dupa bunul plac.

  Pentru cui îi e lene sa citeasca, îi recitesc eu ultimele doua fraze, chiar din acest articol:

  „Atentie: emailurile nu au fost inca activate ! Vor fi activate probabil cand va fi finalizată constructia Mall-ului sau cu maxim o lună sau două înainte.

  De asemenea, firmele care își vor deschide magazine în acest Mall îşi vor publica şi propriile anunţuri de angajare.”

 7. Ce prosteala de 2 lei cu emailurile neactivate cica. Pai cand creezi un cont trebuie automat sa il activezi in maxim 30 zile altfel se anuleaza. Asta e doar praf in ochi deja locurile sunt ocupate demult

 8. Prosteala e in capul tau. Emailurile sunt pe domeniu propriu, nu sunt emailuri gratuite gen Yahoo sau Gmail. Daca iti faci un site, poti sa iti creezi serviciu de email propriu, pe domeniu propriu, pe hostingul tau, cumparat direct sau printr-un registrar care se ocupa de domenii. Daca domeniul e propriu, poti crea emailuri cand vrei.

 9. va salut sunt din tg jiu si am lucrat numai in comert 25 de ani am si permis cat A,B ,D si doresc sa ma angajez la mall -ul care s-a construit in mun nostru astept apelul dv 0760161006 valentin tg jiu multumesc

 10. Doresc sa ma angajej in acest mall,preferabil ca ajutor de ospatar,patiser,supraveghetor ,fast food ,am lucrat in domeniu am27 de ani,0752130005

 11. buna ,ziua asi dori sa ma angajez la mall ca agent de securitate am mai lucrat ca operator in fabrica 2 ani si un an lucrator comercial stau in apropiere de TARGU jiu

 12. Pai mergeti la Mall Targu Jiu si intrebati daca au locuri de munca, ca doar s-a deschis de mult timp, de ce intrebati pe forumuri pe net ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.