De Sfântul Nicolae, Cinema City Târgu-Jiu aduce filme de familie și popcorn în ghetuțe

De Sfântul Nicolae, Cinema City Târgu Jiu intră în spiritul Sărbătorilor și dă startul la distracție pentru copii și părinți.

Pofta de filme le va fi „potolită” cu premiere mari, precum „Paddington”, o comedie savuroasă de văzut în familie, sau „Judecătorul”, cu celebrul Robert Downey Jr., la prețuri avantajoase.

În fiecare weekend, până în pragul Crăciunului, copiii vor avea parte de jocuri speciale în cinematograf și vor fi întâmpinați de „cutii umblătoare” cu popcorn.

Familiile din Târgu Jiu, așteptate cu mic cu mare la cinema, în acest weekend

Weekendul de Sfântul Nicolae îi aduce, în premieră, pe celebrii actori Nicole Kidman, Robert Downey Jr. și Bill Murray pe marile ecrane al celui mai nou cinematograf din România, Cinema City Târgu Jiu. Comediile savoroase se împletesc cu filmele de acțiune.

„Paddington” este povestea amuzantă și plină de morală a unui ursuleț vorbitor care dă viața din jungla peruviană pe aglomerația din Londra, în căutarea unui cămin. Singur în gară și debusolat de agitația orașului, își dă seama că viața în metropolă ar putea să nu fie chiar așa cum și-a imaginat. Toate temerile îi sunt spulberate însă în clipa în care cunoaște familia Brown. În regia lui Paul King, cu Nicole Kidman și Hugh Bonneville, „Paddington” este o poveste despre prietenia adevărată și valorile familiei, din care atât copiii, cât și părinții au ce învăța.

Paddington

„Judecătorul” (The Judge) îi aduce pentru prima oară împreună pe marile ecrane pe marii actori Robert Downey Jr. și Robert Duvall. Robert Downey Jr. îl interpretează pe Hank Palmer, un avocat de succes, care e nevoit să își apere în instanță tatăl (Roobert Duvall), acuzat de crimă. „Judecătorul” este o poveste scoate la iveală ițele unui caz complicat și din „pete” trecutul fiului rătăcitor.

The Judge

„Prădător de noapte” (Nightcrawler) spune povestea unor jurnaliști din Los Angeles, care pornesc în fiecare noapte la vânătoare prin oraș, în cautare de subiecte senzaționale. Echipați cu mașini rapide, camere video scumpe și radare de poliție, acești jurnaliști independenți, cunoscuți ca „prădători de noapte” vânează de la incendii crime, accidente de mașină, pe care le filmează în speranța că le pot vinde televiziunilo locale. În regia lui Dan Gilroym, cu Jake Gyllenhaal si Rene Russo, filmul este plin de scene care țin publicul în suspans.

Nightcrawler

„St Vincent de Van Nuys”, o comedie care promite să vă facă să râdeți de la început până la sfârșit, încheie seria premierelor de la Cinema City Târgu Jiu în stil mare, cu celebrul Bill Murray. De data aceasta, actorul joacă rolul unui veteran de război țâfnos, mizantrop si hedonist, care devine mentorul unui tânăr ai cărui părinți tocmai au divorțat.

St Vincent de Van Nuys

 

Primul weekend de sărbătoare la Cinema City Târgu Jiu: teatru de umbre şi popcorn „viu”

Pe lângă distracția din sala de cinema, târgujienii vor avea parte și de alte surprize în acest weekend.
Copiii, dar și părinții vor învăța cum a luat naștere cinema-ului modern în cadrul spectacolului „Teatru de umbre și lumini”, un joc tradițional chinezesc vechi de câteva mii de ani, interactiv și amuzant. Alături de un specialist al cinematografului, copiii se vor distra copios proiectând desene care imită pelicula de film, iar părinții își vor aminti de moda diafilmelor.

Tot în weekend-ul de Sfântul Nicolae, popcornul „prinde” viață. Târgujienii care ajung in mall-ul recent deschis, Targu Jiu Shopping City, se vor putea fotografia alaturi de cutii de popcorn „umblătoare”.

Activările speciale de Sărbători vor continua timp de 3 weekend-uri, de sâmbătă dimineață, până duminică seara.

Prețuri mici la bilete

Cinema City Târgu Jiu, dotat cu cea mai nouă tehnologie cinematografică din România, oferă prețuri avantajoase la bilete față de alte cinematografe din oraș și diverse facilități pentru elevi, studenți, pensionari și copii.

preturi bilete cinema city targujiu

 

UPDATE 8 decembrie 2014: De Mos Nicolae, copiii au avut parte de jocuri speciale la Cinema City Targu Jiu si s-au fotografiat alaturi de cutii de popcorn “umblatoare”.

In fiecare weekend, pana in pragul Craciunului, copiii si parintii sunt asteptati la Cinema City Targu Jiu pentru o portie de distractie, jocuri si filme de vazut in familie.

Urmeaza cateva imagini trimise spre publicare, ca update al comunicatului.

Joc special pentru copii, la Cinema City, de Mos Nicolae

Teatru de umbre si lumini la Cinema City Targu Jiu (2)

Vizitatorii Cinema City, intampinati de cutii de popcorn umblator (1) (1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.