Distracție în natură pe 1 mai la Drăgoieni și pe 10 mai la Preajba

Pe 1 Mai 2015, aproape ca in fiecare an, va avea loc sărbătoarea câmpenească din Dumbrava de la Drăgoieni. Deja au inceput lucrările pentru amenajarea parcărilor auto si de salubrizare, iar in zilele urmatoare vor sosi si comercianţii, cărora nu le vor fi percepute taxe de concesionare. Deja 30 comercianti si-au manifestat interesul pentru a amplasa terase cu mici, grătare si alte produse specifice, iar alti 40 de comercianti pentru a vinde dulciuri, jucării sau imbracaminte. Va exista si parcul de distractii cu tobogane gonflabile, carusele sau tiribombe. Cum 1 mai cade vineri, târgujienii vor putea si sâmbătă să facă o iesire la iarbă verde, sărbătoarea câmpânească fiind prelungită. Vor sustine spectacole in Dumbrava Drăgoeni atât Fanfara “Armonia”, începand cu ora 13:00, cât şi concert de muzica populară, incepând cu ora 14:00.

Dragoeni 1 mai 2015 dragoeieni preajba 10 mai 2015 sarbatoarea narciselor

De asemenea, dumincă, 10 mai 2015, va avea loc la Preajba Sărbătoarea Narciselor. Pe lângă comercianți, incepând cu ora 9:00, se vor organiza si concursuri sportive de buggy, ciclism, cross sau fotbal, precum si concursul de degustare, toate premiate cu diplome sau cupe, dar se vor infiinta si parcuri de distracții pentru copii. De la ora 13:00 va avea loc spectacol de promenada, urmat de unul de muzica populara cu „Doina Gorjului”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.