Doar 52,7% dintre olteni utilizează internetul

60% din românii cu vârsta cuprinsă intre 16 şi 74 de ani acceseaza zilnic sau aproape zilnic internetul. Dintre acestia, 88% au accesat internetul în ultimele 3 luni, potrivit unui studiu realizat de Institutul Naţional de Statistică.

internet

Din punct de vedere regional, cei mai multi utilzatori de internet sunt in regiunea Bucureşti – Ilfov (81%), dar şi în Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara (70%). În restul țării ponderea utilzatorilor de internet este de 60%, cu excepţia regiunii Sud-Vest Oltenia (care include judeţele Gorj, Dolj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea), unde doar 52,7% din populatie acceseaza internetul.

Studiul a vizat 10.066 de locuinţe din mediul urban şi rural.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.