Două nopți cu filme la Cinema Sergiu Nicolaescu Târgu-Jiu – Intrarea gratuită

Cinematograful Sergiu Nicoleaescu din Targu-Jiu va proiecta filme timp de două nopti, începand cu ora 23:30, iar intrarea va fi gratuită.

In noaptea de vineri spre sâmbata ( 3-4 ianuarie 2014 ), precum si in noaptea de sâmbătă spre duminică ( 4-5 ianuarie 2014 ), vor rula filmele „Cu mainile curate”, „Ultimul cartuș”, „Revanșa” și „Duelul”.

filme cinema-targu-jiu intrarea gratuita

Aceste „nopți albe” cinematografice sunt prilejuite de comemorarea unui an de la trecerea in neființă a regretatului actor, regizor, scenarist si cetațean de onoare al municipiului Târgu-Jiu, Sergiu Nicolaescu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.