Drumul Bumbești Jiu – Rovinari va fi reparat

Drumul Național 66 Rovinari-Bumbești Jiu va intra in proces de reabilitate.

Deja se fac măsurători topografice, iar asfaltarea va fi continuată de o firmă spaniolă, care va prelua lucrările de la o altă firmă maghiară, ce a realizat deja 5% din reabilitarea drumului.

drum sadu

Asfaltul pe întreg tronsonul va fi gata de folosit de către șoferi abia pe la jumătatea anului 2014, când lucrările vor fi finalizate complet.

Valoarea lucrărilor va fi de aproximativ 200 de milioane de euro fără TVA.

Conform autorităților locale, astfaltarea va începe în curând.


Un comentariu pentru articolul “Drumul Bumbești Jiu – Rovinari va fi reparat

  1. Au început lucrările la Drumul Național 66! Cel puțin asta susține președintele Consiliului Jdețean Gorj, Ion Călinoiu care a precizat astăzi că de astăzi au început oficial lucrările. După lungi promisiuni și termene de execuție nerespectate, pe tronsonul de drum Rovinari – Bumbești Jiu, au apărut în această dimineață și primele utilaje. Șeful județului s-a interesat dacă muncitorii s-au pus pe treabă, nemulțumit fiind în urmă cu câteva zile că termenele nu au fost respectate şi că lucrările întârzie să apară.
    Reabilitarea Drmului Național 66 va fi realizată de două firme spaniole și una românească. Termenul de execuţie al lucrărilor este de 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.