Ducu Bertzi și Mircea Vintilă vor cânta și ne vor încânta la Târgu-Jiu

Festivalul National de Folk si Baladă „Poarta Sărutului” va aduce intre 8 si 10 august 2014 peste 100 de interpreti in orasul lui Brâncuși.

festivalul poarta sarutului 2014

Pe scena teatrului de Vară din Târgu Jiu vor sustine recitaluri Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, dar si alti artisti îndrăgiți: Eugen Avram, Ioan Mateiciuc, Doru Stănculescu & Sorin Minghiat, Emeric Imre, Andrei Păunescu, Adrian Ivaniţchi, Ovidiu Mihăilescu & Trupa Joi, Vasile Mardare, Florin Carmen, Dan Vană, precum şi invitaţI de marcă din Serbia şI Bulgaria, precum şi câştigătorii ediţiei a XII-a.

In caz ca vremea va fi nefavorabila, recitalurile vor fi sustinute la Casa de Cultură.

festivalul poarta sarutului 2014

Organizarea celei de-a XIII-a editii a festivalului va fi sustinută de catre autoritatile locale si de catre Școala populară de Artă din Târgu-Jiu.

Duminică, 10 august, după gala laureaţilor şI festivitatea de premiere, concertează Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Dinu Olăraşu, Maria Gheorghiu şI Adi Beznă.

Intrarea este liberă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.