Elicopter pentru Rânca

Există un sigur heliport la Târgu-Jiu, dar autoritatile locale au decis să facilitezi munca salvamontistilor si sa asigure in caz de forță majoră, mai ales daca drumurile vor fi blocate iarna de zăpadă, un punct de aterizare la Rânca, pentru un elicopter echipat corespunzator.

Ranca Gorj Elicopter heliport

Acest punct de aterizare a fost stabilit impreună cu reprezentanți de la aviație si cu autoritatile din zonă și a fost aleasă o locație ușor accesibilă, vis-a-vis de Muzeul Civilizatiei Montane. Amplasamentul va fi marcat cu un indicator corespunzator.


Un comentariu pentru articolul “Elicopter pentru Rânca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.