Fasole cu cârnați vs patriotism, de 1 decembrie la Târgu-Jiu

40000 lei a alocat Consiliul Local pentru manifestările care vor avea loc la Târgu-Jiu de Ziua Națională a României.

Probabil imboldul național va fi învins de mireasma celor 1800 de porții de fasole cu cârnați și murături acrișoare, ce vor fi oferite la prânz cetățenilor infomentați de patriotism și obosiți de discursurile oficialităților, care vor începe mai devreme, de la ora 10:00.

1 decembrie la targujiu

La ora 18:00 se va aprinde iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă, apoi se va lansa in forță un spectacol al interpretei Andra, care sperăm să ne intoneze și Imnul Național pe ritmuri moderne sau poate clasice.

În tot acest timp, 160 de târgujieni vor sărbători 1 Decembrie la Catedrala Unirii din Alba Iulia, transportul și masa fiind asigurate tot de Primăria Târgu Jiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.