Festivalul de muzică uşoară şi folk „Coloana Infinitului” Târgu-Jiu

A șaptea editie a festivalului de muzică uşoară şi folk „Coloana Infinitului” se va desfasura pe perioada a trei zile si va avea loc la Teatrul Elvira Godeanu din Targu-Jiu. Vor sustine recitaluri 14 trupe si peste 50 de soliști.

Festival folk coloana infinitului targu-Jiu muzica live

Pe scena festivalului, care este organizat cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Palatului Copiilor din Târgu-Jiu şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, se va cânta live.

Festivalul este destinat adolescentilor si copiilor cu vârsta de 6-19 ani şi are ca scop promovarea tinerilor solişti şi instrumentişti ce fac parte din formaţiile vocal-instrumentale, precum si a tinerilor solişti acompaniaţi de negative.

Pe 25-26 iunie 2014 vor susţine recitaluri trupele de muzica usoara si solişti sau trupele de muzica folk, iar pe 27 iunie 2014, începând cu ora 10:00, soliştii acompaniaţi de negative.

Începand cu ora 17:00, in Gala Laureaţilor, vor susţine recitaluri câştigătorii trofeelor ediţiei anterioare, iar apoi se vor anunța şi câştigătorii acestei ediții.

La Festivalului „Coloana Infinitului” din acest an va sustine un recital si Elena Hasna, care i-a cucerit pe români cu vocea sa la emisiunea Next Star.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.