Festivalul din Târgu Jiu aduce pe scenă pe Ruby, Nicole Cherry și Vescan

Săptămâna viitoare, între 17 si 23 august 2015,  va avea loc un nou festival în Târgu Jiu, tot pe insuliță, cu spectacole, mici si alte preparate specifice si bineinteles cu multă voie bună.

festival targujiu august 2015

Deja peste 15 administratori de terase au solicitat spatii, iar alți 50 au solicitat aprobare pentru vânzarea de diverse mărfuri sau pentru parcul de distracții. Taxa platită de comercianti este de 9 lei pentru fiecare metru patrat, iar alte costuri pentru organizarea festivalului sunt platite de producatori de băuturi. In caz de necesitate, echipajele SMURD vor ateriza pe unul din terenurile de pe stadionul municipal.

La finalul festivalului,  in weekendul viitor (22-23 august 2015 ), pe Insulița de pe Jiu vor concerta Ruby, Nicole Cherry și Vescan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.