Festivalul Internaţional de Folclor de la Târgu Jiu, între 17 – 21 august 2015

Intre 17 august si 21 august 2015, la Targu Jiu se desfasoara o noua editie a Festivalul Internaţional de Folclor, la care vor participa reprezentanti ai folclorului din România, Serbia, Macedonia, Italia si Albania, in aceasta seara avand loc o sedinta foto si o parada a ansamblurilor folclorice. Peste 400 de participanti se vor reuni in centrul orasului ( 200 fiind din strainatate, iar ceilalti 200 din România), prezentand inclusiv costumele traditionale din fiecare tara participantă.

Festivalul de folclor targu jiu 2015

Maine, pe 18 august si poimaine, pe 19 august 2015, se vor desfasura spectacolele formatiilor din străinătate, iar vineri vor sustine spectacole formatiile romanesti. Școala Populara de Arta, dar si Ansamblul Doina Gorjului vor fi prezente incepand cu ora 19:00 pe Insulita de pe Jiu, alaturi de Niculina Stoican si Petrică Mâţu Stoian.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.