Filme proiectate în centrul orașului Targu Jiu. Accesul gratuit.

În amfiteatrul in aer liber din centrul Municiupiului Targu-Jiu vor fi proiectate, în perioada 20 – 25 septembrie 2014, incepand cu ora 20.30, filme romanesti clasice. Accesul publicului este gratuit. Proiectiile fac parte din „Caravana filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naţionale”.

filme in amfiteatul targujiu centru proiectie

Proiectiile sunt un preambul al Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenţi, editia a noua, ce se va desfasura în perioada 26-28 septembrie si care se axeaza pe productii recente. Festivalul este organizat de catre Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Primăriei Târgu-Jiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.