Flanco Retail deschide astăzi un nou magazin în Târgu Jiu

Flanco Retail inaugurează astăzi magazinul stradal din Târgu-Jiu, care se înscrie în planul retailerului de a deschide minim 15 noi magazine, până la finalul lunii iunie, anunță compania intr-un comunicat remis către websiteul targujiu-gorj.ro.

Magazin Flanco

“Vizăm în acest an noi locații și orașe în care ne dorim să fim mai aproape de clienți cu cele mai bune oferte și servicii. Ne aflăm într-o perioadă de permanentă expansiune, astfel că, până la jumătatea anului, ne dorim să avem o rețea de 115 magazine în toată țara, prin care să oferim clienților o experiență de cumpărare peste așteptări”, spune Bogdan Dirjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail.

Magazinul din Târgu Jiu este unul stradal, poziționat pe strada Unirii, bloc 1, parter. “Pentru prima zi de deschidere am pregătit primilor 50 de clienți cadouri, iar consilierii noștri de vânzări sunt gata să îi întâmpine cu cele mai bune oferte și servicii. Avem servicii unice pe piața de retail electroIT din România, cum este programul de fidelitate Mereu Flanco. De asemenea, prin ofertele avantajoase de finanțare, toți clienții Flanco își pot alege produsele performante pe care și le doresc“, adaugă oficialul Flanco. Magazinul va fi deschis de luni până vineri între orele 09.00-19.00, sâmbătă în intervalul 09.00-16.00, iar duminica între orele 10.00-13.00.

Compania a crescut numărul de angajați cu peste 10% în anul 2015 și continuă dezvoltarea echipelor de vânzări. „Investim constant în pregătirea profesională a consultanților de vânzări, în tehnologie și în site-ul flanco.ro. Astfel, ne susținem promisiunile făcute clienților noștri prin programul Așteptările tale/Prioritățile noastre, oferindu-le în magazinele noastre o experiență bazată pe un raport foarte bun calitate-preț, o gamă largă de produse și servicii prompte”, adaugă Dirjan.

Despre Flanco

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1200 de angajați, compania deţine o rețea de 103 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 65 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, www.flancointeractiv.ro sau paginile de Facebook şi de Twitter.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.