Gala oficială de deschidere a Cinema City Targu Jiu

Marile filme ale toamnei au fost vizionate în avanpremieră la Gala oficială de deschidere Cinema City Targu Jiu.

Taierea panglicii Cinema City Targu Jiu

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (4)

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (3)

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (2)

Gala de lansare oficiala Cinema City Targu Jiu (1)

În cadrul evenimentului din 21 octombrie, jurnaliștii și invitații prezenți s-au putut bucura în avans de câteva dintre filmele care vor rula la cinematograful Cinema City din Târgu Jiu in toamna aceasta:

„Furia: Eroii Anonimi” recrează atmosfera celui de-al Doilea Război Mondial, când Aliații fac o ultimă încercare pe teatrul de război din Europa. Brad Pitt, un sergent american cu mare experiență în luptă, conduce împreună cu echipajul său format din cinci oameni, o misiune aproape sinucigașă în spatele liniilor inamice, în care ar trebui să dea o ultimă lovitură Germaniei Naziste.

„Serena”, al doilea film difuzat la Gală, prezintă povestea unei femei, interpretate de Jennifer Lawrence, care trăiește o dramă după ce află că nu va putea avea niciodată copii.

„Dracula: Povestea nespusa” (Dracula Untold)spune povestea lui Vlad Ţepeş, explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Din distribuție fac parte Luke Evans și David Cooper.

„Umblând printre morminte” , cu Liam Neeson în rolul principal, spune povestea unui fost poliţist newyorkez, care acum lucrează la limita legii, ca detectiv particular neautorizat.

De săptămâna viitoare, la Cinema City din Targu Jiu vor rula o serie de filme mari:

„Cum să evadezi de pe Pământ” (Escape from Planet Earth)
„Casa Magicianului” (House of Magic)
„Spionul de noiembrie” (November man)
„Labirintul: Evadarea” (Maze Runner)
„Fata dispărută” (Gone Girl)
„Eliminați mesagerul” (Kill the Messenger)
„Înainte să adorm” (Before I Go to Sleep)
Comedia românească „Cuscrii”
Boxtrolls 3D, dublat în limba română
„Gardienii Galaxiei” (Guardians of the Galaxy)
„Furia: Eroii Anonimi” (Fury)
„Serena”
„Dracula: Povestea Nespusă”
„Umblând printre morminte” (Walking among tombstones)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.