GORJEANUL TV, o nouă televiziune pentru gorjeni ?

A fost inaintata la CNA o nota privind aprobarea licentei audiovizuale pentru o noua televiziune dedicată gorjenilor.

Televiziunea va avea denumirea de GORJEANUL TV, iar nota priveste dosarul de solicitare licenţă audiovizuală pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a programului de televiziune amintit.

Nota a fost inaintata de către SC BODRAMI PREST SRL (Târgu Jiu).

Zona de difuzare a programului o constituie reţelele de comunicaţii electronice ale societăţii NEXTGEN COMMUNICATIONS SRL din judeţul Gorj, iar formatul de principiu al serviciilor de programe este unul generalist.

Orarul zilnic de difuzare a programelor Gorjeanul Tv este 00.00 – 24.00, din care 3 ore/zi program local.

Conţinutul programului este format din buletine de ştiri si talk-show-uri locale, iar in rest va fi difuzat videotextul cu ştiri şi informaţii de interes local.

Structura serviciului de programe va fi formata din producţie proprie in procent de 90%, dar si din producţii audiovizuale ale altor producători in procent de 10%.

Nu vor fi programe retransmise sau preluate ale altor televiziuni.

Grila Gorjeanul Tv va conține din programe de informare ( 60 % ), programe educative ( 1 % ), culturale ( 1 % ), programe de divertisment şi alte tipuri de programe ( 18 % ).

gorjeanul tv

Publicitatea şi teleshopping-ul vor reprezenta 20% din programele emise.

Sediu televiziunii Gorjeanul Tv va fi in municipiul Targu-Jiu.

 

UPDATE 30 iunie 2015: CNA a retras licenta Gorjeanul Tv. Motivele nu au fost specificate.


Un comentariu pentru articolul “GORJEANUL TV, o nouă televiziune pentru gorjeni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.