Gorjencele la adunat de căpșuni în Spania – 37 de euro pe zi

Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a pus la dispozitie 200 de locuri de muncă în Spania. S-a anuntat ca se plateste suma de 37 de euro pe zi pentru adunat de capsuni!

Si cum gorjencele nu prea au de muncă, iar suma este una de peste 5 ori mai mare decat un salariu minim pe economie, adunatul de capsuni pare o afacere atractiva.

locuri de munca targujiu gorj cules de capsuni

Asa ca fete si femei dornice de aventura agricola s-au prezentat cu cartea de identitate la sediul Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca in speranta ca vor fi selectate.

Doritoarele sunt asteptate in continuare, daca nu s-au ocupat deja locurile.

Selectia va fi facuta la Slatina, iar data limita pentru inscriere este 28 februarie 2012.

 


Un comentariu pentru articolul “Gorjencele la adunat de căpșuni în Spania – 37 de euro pe zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.