Grădiniță nouă în cartierul Narciselor din Târgu-Jiu

Săptămâna viitoare, pe 15 octombrie 2014, va fi inaugurată grădiniţa din noul cartier Narciselor din Targu-Jiu, realizata in mare parte din fonduri europene. Lucrarile la aceasta gradinita au fot incheiate pe 15 septembrie 2014. La inaugurare va participa si prim-ministrul Romaniei.

Graditina ANL Narciselor Targu Jiu

Dupa inaugurare, gradinita va asigura 40 de locuri pentru copiii din zona ANL. Cei 40 de prescolari vor forma doua grupe in cladirea de 300 metri patrati, ce este dotata cu utilitati, sali de curs, sali multifunctionale si unitati sanitare.

Din totalul investitilor, care acopera o suprafata totala de 2500 metri patrati, Primaria a suportat doar costurile de 150.000 lei pentru lucrările conexe. Investitia totala s-a ridicat la 750.000 lei.

In cartierul Narciselor se vor mai construi alte 500 locuinte sociale, grație programului de finantare europeana 2014-2020.

Cartierul Strada Narciselor Targu Jiu Blocuri ANL 1

Cartierul Strada Narciselor Targu Jiu Blocuri ANL 3

Cartierul Strada Narciselor Targu Jiu Blocuri ANL 4

Cartierul Strada Narciselor Targu Jiu Blocuri ANL 5

Cartierul Strada Narciselor Targu Jiu Blocuri ANL 6


5 comentarii pentru articolul “Grădiniță nouă în cartierul Narciselor din Târgu-Jiu

  1. Aceasta inaugurare este o minciuna PSD-ista. O vrajeala a la Ponta. Nici in ziua de azi nu este deschisa dar functioneaza centrala termica si iluminatul interior non stop de la faimoasa inaugurare.Cine nu crede sa traga o fuga pana in faimosul cartier.

  2. Ma gândesc ca nu e chiar miniciuna acea inaugurare, ca totusi a fost intradevar inaugurata gradinita respectiva. Poate vrei sa spui ca nu a fost data in folosinta. Oare care sunt cauzele ? Nu sunt copii suficienti in acel cartier sau nu au fost solicitari suficiente din acel cartier pentru acea gradinita ? Trebuie studiate cauzele inainte sa emitem concluzii absolute.

  3. Asa e. Nu e data in functiune dar se consuma si energie electrica si gaze chiar si noaptea. De ce?
    La inaugurare erau copii dar nu mai sunt acum?

  4. Nu stiu, ca nu sunt din zona respectiva. E posibil sa nu mai doreasca parintii sa ii trimita la gradinita, habar nu am. Poate ar trebui sa ne raspunda cineva din zona…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.