Imagini din dumbrava de la Drăgoeni, din după-amiaza de 30 aprilie 2017

Câteva sute de gorjeni au vizitat dumbrava din Drăgoeni, chiar de astăzi. Deși sărbătorirea Zilei Muncii este pe 1 Mai, tarabele cu mici, hamsii, gogoși și alte preparate culinare își așteptau clienții, iar alți zeci de comercianți cu produse nealimentare au fost pregătiți pentru valul de vizitatori de astăzi. Și vremea a fost plăcută, potrivită pentru relaxare în natură. De asemenea, parcul de distracții este deja funcțional.

Majoritatea gorjenilor au sosit cu autoturismele, alții cu autobuze Transloc sau taxi-uri. Unii au venit din Târgu-Jiu chiar pe jos, deși distanța dintre centrul Municipiului Târgu-Jiu și dumbrava din Drăgoeni este de aproximativ 6,4 km. Distracția va continua până deseară, iar mâine cu siguranță că vor sosi mii de vizitatori în aceasta locație. Mai jos găsiți 15 imagini din dumbrava de la Drăgoeni, din după-amiaza zilei de 30 aprilie 2017.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.