Imagini Sărbătoarea Narciselor Preajba 7 mai 2017

Aici găsiți câteva imagini de la Sărbătoarea Narciselor din Preajba, lângă Târgu Jiu, din data de 7 mai 2017.

 

 


2 comentarii pentru articolul “Imagini Sărbătoarea Narciselor Preajba 7 mai 2017

  1. Unde sunt narcisele?? Am trecut dupa cinci ani pe acolo si am avut o surpriza tare neplacuta… multi maracini. Narcise, doar doua. Am pus acest fenomen pe seama vremii mai reci de anul acesta. Eu am fost pe 26 aprilie acolo, desi si in ceilalti ani, tot la sfarsitul lunii aprilie m am dus… Poate cineva sa ma lamureasca ce se intampla??

  2. Narcisele sunt la 1 km distanta de locul unde este organizata sarbatoarea. Anul asta au fost balti multe pana acolo, pe oriunde calcam, era apa de 5 cm, eu am mers 100 de metri si mi-am udat ciorapii si eram in adidasi. Iti trebuiau cizme de cauciuc sa ajungi acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.