Impozite mai mici în Roșia de Amaradia

Deja peste 50 de locuitori ai comunei Roșia de Amaradia au sosit in ultimele 2 zile pentru ași achita impozitele locale.

Motivul acestei prezente pare să fie micșorarea taxelor locale cu 16%, in urma proiectului propus de Liviu Cotojman si votat in unanimitate de consiliu.

La baza acestei decizii de micsorare a impozitelor si taxelor locale a stat situatia terenurilor afectate de alunecările de teren, dar si cuantumul datoriilor cetățenilor către primărie din anul trecut.

impozite Becheni, Dealu Viei, Roşia de Amaradia, Ruget, Seciurile, Stejaru and Şitoaia, Rosia de Amaradia impozite Becheni, Dealu Viei, Roşia de Amaradia, Ruget, Seciurile, Stejaru and Şitoaia, Rosia de Amaradia

Asadar, daca locuiti in Roșia de Amaradia ( și probabil si din localitatile componente Becheni, Dealu Viei, Roşia de Amaradia, Ruget, Seciurile, Stejaru and Şitoaia ), vestea este cât se poate de favorabilă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.